Friday, March 30, 2012

FACEBOOK JOHAN ASARI FC & GROUP SUPPPORT JOHAN / SJA





AsSALAM ppl.. :) sihatkah anda nihari? hehehe... Cc tajuk kat ats tu mention pasal apa. haa pasal tu la yg sy nk citer nihari d entry #GSI nieh.. hehehe.
first of all, korg pernah x baca entry ni ? http://wwwgenggsi-92.blogspot.com/2011/12/fb-johan-ariff-asari-aka-botakaril.html ..... xpew2 tu yg sy nk citer balik.. huhu apa yg GSI~AYA bagitau tu dulu yer.. dulu memang fb tu bukan JAA yg handle sbenarnya.., sbb tu maybe timbul 'spekulasi' ( hahaha ) yg mengatakan JAA asyik 'sentap' ( deactivated) je kalao sebut pasal fb fake.. masa tu memang fake pun..








tapi skrang err... still haha.. xdelah gurau je.. actually fb tu skrang ni dihandle oleh peminat JAA iaitu en adam istamar ( merangkap presiden club JAFC & SJA ). dAN FYI , fb tu skrang tlah diumumkan sbg FB yg rasmi utk peminat2 JAA.. :) kalao x caye saT g sy akn kongsi beberapa keping gambar bukti yg fb tu tlah pun diberi kepercayaan kpd adam istamar n isteri kesayngannya oleh JOhan asari Utk mengelola fb tu ^_^
s0! Skrang group Tu adalh fanclub yg rasmi bagi sesiapa yg sgt minat JAA n menyokong karier JAA spenuhnya.. :) err oklah mesti korg tertanya-tanya-->> "APA YANG MENARIK KAT DALAM GROUP SJA tu??" haaa... kalao korg nk thu.., group ni. . . ermm.. err.. ha baca ni -->>

" Group Support Johan As'ari (SJA) ini terbuka kepada mereka yang meminati Johan As'ari atau lebih dikenali sbg Botak Juvana dan Aril Cinta Elysa. Juga dialu-alukan kepada sesiapa yang berminat berinteraksi dengan semua sahabat Johan As'ari di dalam satu group. Merapatkan silaturrahim sesama kita di muka bumi Allah ini. Serta menemukan Johan Asari dgn peminatnya. Selagi *Tiada* Agenda Politik, Agenda Tersembunyi, Agenda Peribadi, Agenda Pornografi dan Agenda Kebathilan. (‾⌣‾)♉ "


SBG tambahan ( cewah!! :p ) sesape yg minat giler2 kat JAA ni boleh join group rasmi nie.. #purplewave N FYI jugak, group ni akan adakn bnyak aktiviti bersama JAA bila ada masa terluangla... makan2 lepak2 nk majlis kenduri kesyukuran pun dyeorg dh buat.. :) n FYI lagi.. sy jugak salah stu ahlinya. hahaha.. tpi x rasmi ( sbb sy x beli t-shirt tu) tapi sy dh tempah mug.. woohoo! hepy hepy hepy my love u r my star... ^_^








perghh.. panjang gak sy tulis kat entry kali ni kan? mesti korg bosan giler.. oklah stakat itu saja coret2 sy nihari.. n please enjjoy the pict.. #credit to Group SJA


[pict ni time lepaking wif JAA ]






[ YG NI PLAK MASA MAJLIS KESYUKURAN ]




[YG NI PERASMIAN FB SJA ]
[ YG NI PUN TIME LEPAK2 WIF JAA ]










ohYA! sblum sy terlupa, kalao nk join group tu atau nak jadi friend wif JAFC, seperti biasa ( tagline GSI ) click here ---- >>

https://www.facebook.com/groups/supportjohanasari/ & https://www.facebook.com/JohanAsariFC

yoo-hoo! best giler tmbah2 lagi smua sahabat SJA smua sporting2.. ^_^
thanks uolls sbb sudi baca entry sy ni.. :) thanks to my nice viewer n readers.. #GSI #LuvU #GiveMe5 #SpreadThelOVE.. <3 FOREVER MY LOVE.. ( jgn lupa ni juga tagline geng2 GSI ) okbai sayonara.. much love from me = #GSI~CT *wink

sonok2 jugak dont forget klik button "join this site" .. sbb sape yg jadi ahli, ada ganjaran yg menanti...muehehe okbai

Sunday, March 18, 2012

KAWAN BAIK YANG SANGAT SEKSI!!! - GSI~CT









AsSalam ppl.. :) sihat? nihari aq coret2 kat entry ni sbb. just nk berkongsi dgn readers pasal--->> PERKARA YANG PALING AKU SEDIH + KECEWA TAHAP GABAN!. huhuhu..... siapa sangka orang yg buat aq menangis tiap2 malam sebelum tidur BUKAN PAKWE aq. hehhe...





















aq jenis org yg x kesah kalao gaduh dgn pakwe ke, putus ke... dan aq takkan nangis sbb ini. tapi org yg boleh buat aq nangis tiap2 malam sblum tido adlh KAWAN BAIK aq sndiri.. uwaaaaaa :(( sgt sedih woo... skrang aq dh xde kawan yg paling rapat (?). err boleh dikatakn begitulah. sbb aq dgn kawn aq ni berkawan sejak skolah menengah lagi... tetibe satu hr ni. dia menjauhkn diri je dri aq. katanya kalao jumpe aq, dia jdi sakit kpala... ( asal jumpe aq je lari.. asal jumpe aq je lari.. asal lari je jumpe aq..) huhu.


pertama kali dia bgtahu sbb dia lari drpd aq, air mata trus je mengalir x henti. sedih sgt. aq ingtkn dia la kawan aq yg paling baik yg boleh.... org kata berat sama dipikul, ringan sama dijinjing. tpi.. huh harammm....



SO, disebabkn aq masih lagi anggap dia sbg kawan baik aq slama-lamanya dunia dn akhirat, aq buat keputusan, utk simpan sj SAKIT HATI ni sorg2, nangis tiap2 malm sblum tido. asalkn dia tu x sakit kpala lagi. sbb prinsip BRKAWAN DLm hidup aq, "ASALKAN KAWAN KITE BAHAGIA, KITA YANG SAKIT X APA "
















cumanya skrang aq dh xthu nk buat apa.. kami tinggal satu aras, jiran plak tu.. aq sgt kesiankn dia sbb nk p tandas pun xboleh, kalao ternampak aq dkat tandas.. huhu korg kesian x dkat mybesyfrend tu? kesian kan? huhuu.. T_T korang tolong doakan kawn baik aq ni sembuh drpd sakit kpala.. sbb aq masih nk berkawan dgn dia..
















HUHU oklah... maafla korg terpaksa dgr luahan hti aq ni. hehe... mekasih..






Thanks to YOU! #GSI #LuvU #GiveMe5 #SpreadTheLOVE.. <3 FOREVER MY LOVE..






#p/s : #GSI x galakkn pembaca Jauhkn diri dr kawan bila kawan susah, -->> sbg seorg kawn baek, susah senang kite hadapi bersama. bukan sakit sikit disbbkn kawan tu je dh larikn diri.... PERLIBAHASA-->> BAGAI NAK HILANGKAN SAKIT KEPALA, SAKIT HATI PULA YANG DAPAT :p OKBAi

Monday, March 5, 2012

LAGU TAKUT by ~ GSI~aya.

hidup ini...
tak smuanya indah..
dalam diriku ini..
adanya resah...

              bila Kau pergi...,
              tinggalkan aku sendiri...
              tiada tempat lagi,
              untukku pergi..

* janganlah Engkau..
tinggalkanku sendiri,
karna aku tak mampu
hidup begini...

              hanya kepada ENGKAU
              aku berserah...
              hanya kepada ENGKAU
              aku  bersaksi

janganlah pergi, jauh dari sisi..
janganlah pergi, tinggalkan aku
disini...

              **sesungguhnyaku...
                 masih perlukan ENGKAU
                  aku hidup hanya karena ada KAMU

hidupku hanya... hanya untukMU saja..
hidupku hanya... hanya sebagai HAMBA.. ALLAH..

repeat ( * ) & then (** )

video


 thanks for watching n listening.. :) #gsi #LuvU #GiveMe5 #SpreadThelOVE... <3 forever my love.. :)

ASPIRASI BARU DARI AKUE~ aya_sue/ gsi_aya

hi hi peepz! nice to meet u AGAIN! haha.. sorry.. meet la sgt kan>>? kikiki ;p so! today i would like to share with u all about....
     ASPIRASI yg baru wa dpt smalam. hehe.. nak thu ape? mcm baise ah ape lagi kalau bukan lagu baru.. hehee... 1 more song dh tercipta.. ^_^ tapi wa x tahu lagi nk beri tajuk ape.. ermm maybe.. "TAKUT" (?).
nevermind.. i'll tell u soon. :)
     satgi wa akan upload teaser (piano cover ) & lyrics for this song. actually, this song, i use "suddenly cover" song's music.. becoz i like that music so much n when i thinking bout it, maybe i can change the lyrics into malay.. hehe :P s0! the lyrics originally from me, but the music compose its not originally from me.. it is from korean artis ^_^ if i not mistaken, the origin song was singing by kim bo kyung (korean )

  BUT soon i'll compose my own music for this song... just want u to enjoy it. :) but i'm not gonna to sing it.  just let u see the lyrics & u can sing it urself if u want. hahah :P sorry bout that. ^_*

ABOUT NEW SONG : FYI, lagu ni menGisahkn tentang siapa kite sbenarnya sbg seorang hamba kepada pencipta YANG MAHA AGUNG, iaitu ALLAH. apa yg terjadi kepada kite seandainya pencipta kite sudah tidak menyayangi kite sbg hambanya, dan meninggalkan kite terkapai-kapai di dunia fana ini tanpa arah tujuan. (berbalik kepada konsep / coral value : strong bond with the creator ^_^ )  hahaha.. nampak mcam lagu nasyid right? hehe.. nevermind. but untuk keinsafan diri apasalahnya kan? macam UNgu & wali band tu... hehe :P

gambar hiasan
#p/s: this song i'm gonna do for jamming with myband..  #GSI :)

#GSI #LuvU #GiveMe5 #SpreadTheLOVE... <3 #FOREVERMYLOVE

Popular Posts

LAWAK MINGGU INI

Doktor: Encik kena ambil 3 sudu ubat ni setiap hari.
Pesakit: Eh! tak boleh la doktor.
Doktor: Kenapa?
Pesakit: Rumah saya ada dua sudu jer.

maaplah kalau x lawak..hihih =P

Contributors